آشپزیساندویچماهی و غذاهای دریایی

فیش برگر

 

مواد لازم

 

فیله ماهی بدون استخوان – ۱۲۰ گرم

آردسوخاری – ۵۰ گرم

پودر سیر و پیاز از هر کدام- ۱۰ گرم

روغن – ۱۰۰ گرم

نان همبرگری- یک عدد

سس مایونز- ۴۰ گرم

خیارشور خرد شده- ۴۰ گرم

گوجه‌فرنگی خرد شده- ۴۰ گرم

کاهو خرد شده- ۴۰ گرم

نمک و فلفل – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا آردسوخاری را داخل ظرفی ریخته و نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم، فیله ماهی را در آن قرار داده و با کف دست خوب فشار می‌دهیم تا مواد سوخاری به آن بچسبد، سپس آن را داخل سرخ‌کن سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن، نان همبرگر را از وسط نصف کرده و یک طرف آن را خوب می‌مالیم و بر روی آن کاهوی خرد شده می‌چینیم و روی کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و در مرحله‌ آخر فیله ماهی سرخ شده و روی آن نصف نان همبرگر قرار می‌دهیم، ساندویچ‌ها آماده سرو کردن است .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن