آشپزیپلو و چلو ها

لپه پلو

مواد لازم

برنج شش پیمانه

لپه یک و نیم پیمانه

گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم

پیاز یک عدد

روغن مایع سه قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت می‌‌دهیم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را می‌‌پزیم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه می‌‌کنیم تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.برنج را آبکش می‌‌کنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابه‌لای برنج آبکشی می‌‌ریزیم و دم می‌کنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آب‌شده را نیز روی آن اضافه می‌‌کنیم.اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه می‌‌رود.برای ته دیگ می‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آب‌شده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف می‌‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن