آشپزیماهی و غذاهای دریایی
ماهی با کاری

مواد لازم
فیله ماهی – ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ – یک عدد
روغن – سه قاشق غذاخوری
آرد – سه قاشق غذاخوری
سیب – دو عدد
آبپرتقال – دو لیتر
فندق یا بادامزمینی خرد شده – ۳۰ گرم
آبلیمو – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم
پودر کاری – به میزان لازم
طرز تهیه
فیلهها را شسته و خشک کنید، سپس با آبلیمو، پودرکاری و فلفل، چاشنی کنید. پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سیبها را پوست کنده و به صورت ورقههای نازک ببرید سپس به همراه آبپرتقال به پیاز، اضافه کنید و ماهی را نیز به مواد افزوده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون ظرف در بسته بپزید. در پایان فندق یا بادامزمینی خرد شده را روی آن بریزید .
این خوراک با برنج سرو میشود .
.