آشپزیغذاهای فرنگی
موسکا
مواد لازم
بادنجان ورقهای شش عدد
گوشت چرخکرده ۵۰ گرم
سیبزمینی آبپز سه عدد
فلفل دلمهای خردشده سه عدد
پنیرپیتزا یک بسته
رب گوجهفرنگی چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
ژامبون خردشده ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
پیاز خردشده یک عدد
سیر رنده شده یک عدد
سس سفید دو پیمانه
طرز تهیه
پیاز خرد شده را به همراه سیر رندهشده با مقداری روغن مایع تفت میدهیم تا سبک شود سپس گوشت، رب گوجهفرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمهای را اضافه میکنیم. آنگاه نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و شعله را خاموش میکنیم. در این لحظه سیبزمینی را له کرده و نیمی از آن را داخل مواد میریزیم و باقیمانده آن را با سس سفید مخلوط میکنیم. بعد ظرف را چرب کرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف میکنیم، روی آن بادنجان ورقهشده را میچینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف میکنیم آنگاه سس سفید و پنیر پیتزای رندهشده را روی آن میریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود .
.