آشپزیغذای سنتی ایران

مکش

مواد لازم

برنج چهار پیمانه

پیاز درشت یک عدد

پیاز ریز (مخصوص ترشی) ۲۰ عدد

زردچوبه سه قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

کشمش پلویی و آلو بخارا از هر کدام یک پیمانه

روغن چهار قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

پیاز درشت را نگینی خرد کرده با روغن تفت دهید تا سبک شود، زردچوبه را اضافه کرده، برنج را شسته و به صورت کته بپزید وقتی آب برنج جوش آمد نمک، پیاز و زردچوبه را به برنج اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا برنج طلایی شود، شعله را ملایم کرده تا آب برنج کشیده شود. توجه داشته باشید تا این مرحله در قابلمه باز باشد. حال میان برنج را گود کرده و پیازهای ریز را پوست کنده شسته سپس میان برنج قرار دهید. آلو و کشمش را بشویید و هر کدام را گوشه‌ای از برنج بریزید، سپس بگذارید دم بکشد .

نکته: این غذا با خیار شور و گوجه‌فرنگی بسیار لذیذ است .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن