آشپزیپیتزاخوراک

نان لقمه‌ ای کالباس

مواد لازم

 

آرد چهار پیمانه

خمیرترش یک قاشق سوپخوری

کره نصف پیمانه

نمک یک قاشق چایخوری

شکر یک قاشق مرباخوری

شیرگرم یک پیمانه

پودر زیره در صورت تمایل یک قاشق چایخوری

تخم‌مرغ یک عدد

ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا ورقه‌ای ۲۰۰ گرم

فلفل‌دلمه‌ای خرد شده یک عدد

 

طرزتهیه

 

آرد را در ظرف بزرگی ریخته، وسط آن را گود کنید. سپس شیرگرم، شکر، مایه خمیرترش، پودر زیره، نمک و کره را وسط گود ریخته و خوب ورز می‌دهیم. بعد روی خمیر را با نایلونی پوشانده و نیم‌ساعت در جایی گرم قرار می‌دهیم تا خمیر دو برابر شود. از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته، روی سطح آن را آرد پاشیده و خمیر را به صورت دایره برمی‌داریم. آن‌گاه، یک ورق ژامبون مرغ، یک تکه پنیرپیتزا، چند تا فلفل‌دلمه‌ای خرد شده روی آن می‌گذاریم و آن را لوله می‌کنیم و در سینی فر می‌چینیم و به مدت ده‌ دقیقه قرار می‌دهیم بعد از تمام شدن این مرحله، به خمیر استراحت می‌دهیم، آن‌گاه، روی آن، کره و کنجد می‌ریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده، تا روی آن‌ طلایی‌رنگ شود. آن وقت، نان‌ آماده است .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن