
مواد لازم
گوشت چرخکرده – ۲۵۰ گرم
پیاز – یک عدد
هویج – ۲۵۰ گرم
تخممرغ – یک عدد
نان خشک – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم
نان همبرگری – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت چرخ کرده را با هویج، نانخشک، پیاز و تخممرغ میکس میکنیم، البته بهتر است گوشت آماده شده ۲۴ ساعت در یخچال بماند. سپس به اندازه یک پرتقال کوچک برمیداریم و در کف دست به اندازه دو سانتیمتر پهن میکنیم و در روغن با حرارت ملایم با در بسته میگذاریم تا خوب طلایی شود. سپس با کاهو، نان همبرگر، خیارشور و گوجه سرو میکنیم .
.