آشپزیماکارونی و لازانیا

پاستا با سس گوجه فرنگی

مواد لازم

هویج ۱ عدد

کرفس ۱ شاخه

گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

پاستا آبکش شده ۵۰۰ گرم

جعفری خرد شده ۵۰ گرم

آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپخوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

پودر پنیر پارمزان ۲ قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه

هویج خیلی ریز خرد شده را به همراه پیاز و کرفس کاملا ساتوری خرد شده درون تابه حاوی روغن زیتون داغ ریخته و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم.

سپس سیر له شده را همراه با رب گوجه فرنگی و گوجه تازه پوره شده به مواد اضافه کنید و در این مرحله عصاره مرغ را نیز می افزاییم. به مدت ده دقیقه زمان می دهیم تا سس جا بیفتد. در این مرحله پاستای آبکش شده را به سس اضافه کنید. آن را همراه با سس تفت دهید. همراه با پنیر پارمزان سرو کنید.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن