آشپزیغذاهای گوشتی
پف طلایی
مواد لازم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
سیبزمینی پخته شده پنج عدد
پیاز یک عدد
فلفل دلمهای یک عدد
کره ۴۰ گرم
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک،فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز خرد شده را با روغن تفت میدهیم، سپس گوشت، پودر سیر و زردچوبه را به آن میافزاییم و بعد فلفل دلمهای را خلالی خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و به آن رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل میزنیم و تفت میدهیم. گوشت را کنار گذاشته، سیبزمینی پخته را به همراه نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران و کره آبشده با گوشتکوب له کرده تا به صورت پوره در آید. ظرف را چرب نموده و نیمی از سیبزمینی را کف آن پهن میکنیم. سپس گوشت را روی آن ریخته و بقیه سیبزمینی را در قیف خامه میریزیم و تمام سطح گوشت را با قیف شکوفه میزنیم. بعد روی آن را کمی کره آبشده میریزیم و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه سانتیگراد میپزیم تا زمانی که سطح شکوفهها طلایی شود .
.