آشپزیپلو و چلو ها
پلو و سبزیجات

مواد لازم
برنج – سه پیمانه
ذرت – نصف پیمانه
هویج خرد و آبپز شده – نصف پیمانه
آبمرغ – نصف پیمانه
زعفران آبکرده – یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را آبکش و دم کرده، مرغ آبپز، آب مرغ و سبزیهایی که داریم را در ظرفی همراه نمک و فلفل روی حرارت ملایم میگذاریم تا آبمرغ با مواد خوب مخلوط شود، سپس کره و زعفران به آن اضافه کرده و در وقت کشیدن اول کمی برنج در ظرف کشیده، بعد برنج زعفرانی و سپس مواد تا در آخر سبزیها و روی آن کمی برنج زعفرانی میریزیم .
.