
مواد لازم
آرد سفید ۱۲۰ گرم
شیر ۴/۱ لیتر
تخممرغ یک عدد
مربا در صورت تمایل به میزان لازم
نمک به مقدار خیلی کم
آرد و نمک را درون کاسهای الک کرده، وسط آن را گود کنید. تخممرغ را در وسط آن بشکنید و بعد نصف شیر را اضافه کنید، سپس خمیر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شود و به مدت یک ساعت بگذارید بماند. تابهای را با کمی روغن روی حرارت بگذارید، وقتی داغ شد به اندازه یک ملاقه از خمیر درون تابه بریزید و طرف دیگر را هم سرخ کنید و ملاقه بعدی را بریزید. حدود شش دقیقه بعد پنکیک به دست میآید که بهتر است لابهلای این پنکیکها را مربا بمالید .
نکته: در صورت تمایل میتوانید به جای مربا از پودرقند استفاده کنید .
.