آشپزیغذاهای گوشتی

پنکیک گوشت

مواد لازم

آرد یک پیمانه

شیر یک پیمانه

تخم‌مرغ یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ آب‌پز یک عدد

پیاز یک عدد

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری

خیارشور ریز‌شده به میزان لازم

نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را با پیاز تفت داده نمک، فلفل، ادویه و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و هم ‌می‌‌زنیم سپس یک پیمانه آب افزوده و می‌‌گذاریم بپزد تا به روغن بیفتد. بعد از روی حرارت برداشته جعفری خردشده، خیارشور و تخم‌مرغ رنده شده را با آن مخلوط می‌‌کنیم و می‌‌گذاریم سرد شود. آرد، نمک، فلفل، تخم‌مرغ، روغن مایع و شیر را کم‌کم مخلوط و هم زده تا مایه یک‌دست شود بعد تابه کوچکی را چرب کرده روی حرارت داغ می‌‌کنیم هر دفعه یک ملاقه کوچک از مواد را در تابه ریخته تا یک طرف پنکیک برشته شود سپس طرف دیگر آن را هم برشته می‌‌کنیم تا مواد پنکیک تمام شود. لابه‌لای پنکیک‌ها مایه گوشت را ریخته و پنکیک‌ها را روی هم می‌‌گذاریم تا مواد تمام شود، ورقه آخر پنکیک باید ساده باشد و بعد آن را تزئین می‌‌کنیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *