مواد لازم
خمیرپیتزا ۱۴۰ گرم
گوجهفرنگی رسیده یک عدد
قارچ ۷۰ گرم
پنیرپیتزا ۸۰ گرم
سینهمرغ خرد شده ۱۱۰ گرم
سیر یک حبه
ترخون و روغنزیتون به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا گوجهفرنگی را رنده کرده و آن را داخل تابه تفت میدهیم. پس از آن خمیرپیتزا را پهن کرده و گوجهفرنگی تفت داده شده را روی آن میمالیم. در مرحله بعد قارچ را که از قبل آبپز کردهایم خرد کرده و روی خمیرپیتزا میریزیم و پنیرپیتزا را روی آن پخش میکنیم .
سپس سینهمرغ را به همراه یک حبه سیر که آن را خرد کردهایم داخل تابهای جداگانه با روغنزیتون تفت میدهیم و آن را روی ترخونی که بر روی یک سینی ریختهایم غلتانده و داخل فر با حرارت ۰۱۲ درجه قرار میدهیم. پس از ۱۵ دقیقه پیتزا آماده است .
.