آشپزیغذای سنتی ایران
کال کباب گیلان

مواد لازم
بادنجان یک و نیم کیلوگرم
گردو ساییده ۳۰۰ گرم
انار ترش دانهشده یک پیمانه
چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
سیر چهار حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادنجانها را روی شعله گاز یا زغال کبابی کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و بکوبید تا له شود. بعد گردوها را آسیاب کرده با بادنجان مخلوط کنید. انار را با چوچاق و سیر آسیاب کنید و به مخلوط بالا بیفزایید و در انتها نمک و فلفل اضافه کرده و یک دور کامل میکس و با برنج سرو کنید .
نکته :برای اینکه میزان ترشی غذا کم شود میتوان یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.میتوان گردو را تا حدی که دندانگیر باشد آسیاب کرد .
.