آشپزیغذای سنتی ایران
شـله مشهـدی
مواد لازم
برای ۱۵ نفر
گوشت و گردن گوسفندی یک کیلوگرم
لوبیا قرمز یک پیمانه
لوبیا سفید یک پیمانه
لوبیا چیتی یک پیمانه
نخود یک پیمانه
بلغور گندم یک پیمانه
نمک، فلفل، دارچین و زنجبیل به میزان لازم
برنج نیمه دو پیمانه
طرز تهیه
ابتدا تمام حبوبات خیس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و پیاز خرد شده حرارت میدهیم تا کاملا پخته شود ، در حین پخت حبوبات، مرتب هم بزنید تا مواد کاملا له شود و به شکل حلیم دربیاید .
سپس در اواسط پخت، ادویهها را اضافه کرده و دائم با گوشتکوب برقی یا دستی، مواد را مخلوط میکنیم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله میریزیم .
نکات مهم :
۱ از گوشت گوسفندی استفاده شود .
۲ این غذا در حدود شش تا هفت ساعت روی حرارت، هم زده میشود .
۳ شله مشهدی یکی از اصیلترین غذاهای مشهد است
۴ این غذا را با قیمه آماده که شامل لپه، گوشت، پیاز و ربگوجهفرنگی است تزئین کنید .
.