آشپزیغذای سنتی ایران

شـله مشهـدی

مواد لازم

برای ۱۵ نفر

گوشت و گردن گوسفندی یک کیلوگرم

لوبیا قرمز یک پیمانه

لوبیا سفید یک پیمانه

لوبیا چیتی یک پیمانه

نخود یک پیمانه

بلغور گندم یک پیمانه

نمک، فلفل، دارچین و زنجبیل به میزان لازم

برنج نیمه دو پیمانه

طرز تهیه

ابتدا تمام حبوبات خیس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و پیاز خرد شده حرارت می‌دهیم تا کاملا پخته شود ، در حین پخت حبوبات، مرتب هم بزنید تا مواد کاملا له شود و به شکل حلیم دربیاید .

سپس در اواسط پخت، ادویه‌ها را اضافه کرده و دائم با گوشتکوب برقی یا دستی، مواد را مخلوط می‌کنیم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله می‌ریزیم .

نکات مهم :

۱ از گوشت گوسفندی استفاده شود .

۲ این غذا در حدود شش تا هفت ساعت روی حرارت، هم زده می‌شود .

۳ شله مشهدی یکی از اصیل‌ترین غذاهای مشهد است

۴ این غذا را با قیمه آماده که شامل لپه، گوشت، پیاز و رب‌گوجه‌فرنگی است تزئین کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن