آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

کتلت ذرت با پیازچه

 

مواد لازم

 

گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰گرم

ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت ۲۰۰ گرم

گشنیز ساطوری‌شده ۱۵۰ گرم

پیازچه ساطوری شده ۱۰۰ گرم

آرد نان یک قاشق غذاخوری

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم‌مرغ دو عدد

 

 

طرز تهیه

 

گوشت چرخ‌کرده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و آرد نان خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد یک دست شوند. سپس روغن را روی حرارت کم، گذاشته و از مایه کتلت یک قاشق برداشته و در تابه می‌ریزیم (حرارت را متوسط می‌کنیم.) بعد از این که دو طرف آن سرخ شد می‌توانیم کتلت را سرو کنیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن