آشپزیغذاهای گوشتی
کرپ گوشت
مواد لازم
تخم مرغ چهار عدد
مایه ماکارونی آماده نصف پیمانه
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سه قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری
زرشک و شیر از هر کدام یک قاشق سوپخوری
شیر یک قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه
تخممرغها را هم زده، بعد نمک، فلفل و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم. آرد را کمکم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود در صورتی که مایه یکدست نشد از صافی رد میکنیم. وقتی که مایه کرپ حاضر شد در تابه روغن ریخته و مایه را در آن صاف میکنیم. وقتی که خود را گرفت از روی حرارت برمیداریم تا سرد شود، سپس مایه ماکارونی را با پیاز داغ، جعفری و زرشک روی آن ریخته و لوله میکنیم. پنج تا شش دقیقه دیگر روی حرارت ملایم میگذاریم تا کرپ خود را بگیرد. بعد در ظرف موردنظر کشیده و سرو میکنیم. (اگر دور کرپ چسبیده بود با قاشق به آرامی از ظرف جدا میکنیم
.