آشپزیخورشت هاغذای سنتی ایران

کشک بادنجان

مواد لازم

معمولا کشک بادنجان غیر از دستور اصلی آن و به اشتباه درست می شود.دستور اصلی کشک بادنجان به روش زیر می باشد.

گوشت مغز ران نیم کیلو

پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

لپه ۱ استکان (۷۵گرم )

کشک سائیده غلیظ ۲ لیوان

بادمجان متوسط ۱۰ تا ۱۲ عدد

روغن به مقداریکه بادمجان ها سرخ شود

 

 

طرز تهیه

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم و می شوئیم و داخل پیاز سرخ کرده می ریزیم بعد لپه را نیز می شوئیم و داخل گوشت می ریزیم و روی آتش با حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت کاملاً کشیده شود بعد ۲ تا ۳ لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت کاملاً بپزد و کمی آب داشته باشد .

سپس کمی نمک داخل گوشت می ریزیم ممکن است کمی رب گوجه فرنگی یا زعفران سائیده نیز به گوشت می زنیم بعد بادمجان را پوست می کنیم و کمی نمک می زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان سرخ می کنیم تاطلائی شود بعد بادمجان ها را روی قیمه آماده شده می چینیم تامغز بادمجان بپزد و کاملاً پخته شود بعد از آماده شدن بادمجان ها را دور دیس می چینیم و قیمه را وسط دیس می ریزیم و کشک را روی قیمه و بادمجان می دهیم وکمی نعناع و گردوی خرد کرده روی آن می ریزیم .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن