آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

کوکو سیب زمینی در فر

مواد لازم

برای شش نفر

سیب‌زمینی – دوکیلو

تخم‌مرغ زده شده – دو عدد

پودر نان خشک – هفت قاشق غذاخوری

نمک – دو قاشق چایخوری

پیاز رنده شده – سه عدد

روغن مایع – نصف پیمانه

 

طرز تهیه

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و ریز رنده کنید .

سیب‌زمینی‌های رنده شده را به همراه پودر نان‌خشک، تخم‌مرغ، نمک و فلفل‌سیاه درون ظرفی ریخته، خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها کمی پف کنند. در این هنگام پیاز رنده شده را به آن بیفزایید و شش قاشق غذاخوری، روغن در آن ریخته و هم بزنید .

بقیه روغن را در ظرف مناسب فر که متناسب با اندازه مایه کوکو باشد، بریزید. اندازه ظرف باید طوری باشد که ضخامت کوکو حداکثر ۴ سانتی‌متر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهید تا روغن داغ شود .

قالب را با احتیاط از درون فر بیرون آورده و مایه کوکو را درون ظرف پهن کنید. هرچه روغن داغ‌تر باشد، کوکوی برشته‌تری خواهید داشت .

قالب کوکو را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی تیره شود. کوکوی آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید در این کوکو مقداری پنیر رنده شده، مثل پنیر چدار بریزید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن