آشپزیماکارونی و لازانیا
کیک اسپاگتی
اسپاگتی ۴۰۰ گرم
نخودفرنگی ۲۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۶ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
ژامبون گوشت دودی ۱۵۰ گرم
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
پنیرگودای رنده شده ۶۰ گرم
اسپاگتی را ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش، بجوشانید و آبکش نمایید .شیر و تخم مرغ را کاملا با هم مخلوط کرده نمک و فلفل را بهش اضافه نمایید.گوجه فرنگی و ژامبون رو خرد کنید سپس قالب گردی را که بهتر است از نوع کمربندی باشد چرب نموده و پودر سوخاری را به روی آن بپاشید.
اسپاگتی، ژامبون، گوجه فرنگی و نخودفرنگی پخته یا کنسروی را لایه لایه داخل قابلمه می چینیم.مخلوط شیر و تخم مرغ را روی موادمی ریزیم و بعد پنیر گودای رنده شده را روی کیک اسپاگتی می پاشیم.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کرده. قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر گرم شده در طبقه میانی قرار داده و هنگامی که روی کیک اسپاگتی به رنگ طلایی در آمد کیک اسپاگتی آماده سرو می باشد.
.