
مواد لازم
سینه مرغ چهار عدد
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
آبلیمو یک قاشق مرباخوری
کلم بروکلی پخته شده دو پیمانه
قارچ تفت داده شده ۱۰۰ گرم
گوجه گیلاسی یک پیمانه
ساقه رزماری و نان حجیم به میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را با زعفران، پیاز، آبلیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید. بعد از یخچال در آورده و سینهها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده اول نانهای برش زده را کمی روغن زده و در تابه قرار دهید وسپس سینه مرغ را درون تابه سرخ کرده بعد از ۳ الی۴ دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کرده آنها را اریب برش بزنید. اول سبزیها و سپس مرغها را قرار داده و با ساقههایی از رزماری تزیین کنید .
.