آشپزیخوراک

خوراک نخود و پنیر

مواد لازم

روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ و نازک برش زده یک عدد

سیر خردشده ۲ عدد درشت

فلفل سبز خردشده یک عدد

پودر کاری ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان کافی

پنیر خردشده به شکل مکعب ۲۲۵ گرم

زنجبیل تازه خردشده یک تکه کوچک

نخود فرنگی ۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی خردشده ۶ عدد درشت

 

طرز تهیه

۳ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه نچسب بریزید و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود. سیر، فلفل و زنجبیل را آسیاب کنید، پودر کاری، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را همراه دوسوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید.پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید کمی غلیظ شود. نخود را به مواد اضافه کنید و تا زمان نرم شدن نخود پخت را ادامه دهید. در ماهیتابه دیگری ۳ قاشق مرباخوری روغن بریزید و پس از داغ شدن، پنیرها را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. پنیر تفت داده را به مواد گوجه فرنگی اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه خورشت را خاموش کنید. این خوراک را با نان سرو کنید .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن