مواد لازم
(برای چهار نفر )
روغن زیتون – سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده – یک عدد
کرفس خرد شده – دو شاخه
هویج ورقه شده – دو عدد
سیر خرد شده – هشت حبه
سیبزمینی خرد شده – یک عدد
دالعدس – یک پیمانه
آبمرغ – چهار پیمانه
برگبو – دو عدد
لیموترش – دو عدد
پودر زیره – نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز و سس تند – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه
روغن را در قابلمه بزرگی حرارت داده و پیاز را پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس کرفس، هویج، نیمی از سیرها و تمامی سیبزمینیها را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید .
دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید، در این هنگام حرارت را کم کنید تا ۳۰ دقیقه بجوشد و سیبزمینی و عدس نرم شوند .
برگ بوها، باقیمانده سیر و نصف لیموترشها را در قابلمه بریزید و ده دقیقه دیگر بپزید. حال برگ بوها را بردارید و آب بقیه لیموترشها را درون سوپ بریزید. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره روانی درآورید و زیره، نمک، فلفل و فلفلقرمز را به آن بیفزایید و هم بزنید .
سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برشهای لیموترش و برگ جعفری تزئین کنید .
.