آش و سوپآشپزی

سوپ دال عدس

 

مواد لازم

 

(برای چهار نفر )

روغن زیتون – سه قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده – یک عدد

کرفس خرد شده – دو شاخه

هویج ورقه شده – دو عدد

سیر خرد شده – هشت حبه

سیب‌زمینی خرد شده – یک عدد

دال‌عدس – یک پیمانه

آب‌مرغ – چهار پیمانه

برگ‌بو – دو عدد

لیموترش‌ – دو عدد

پودر زیره – نصف قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز و سس تند – به میزان لازم

نمک و فلفل – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

روغن را در قابلمه بزرگی حرارت داده و پیاز را پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس کرفس، هویج، نیمی از سیرها و تمامی سیب‌زمینی‌ها را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید .

دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید، در این هنگام حرارت را کم کنید تا ۳۰ دقیقه بجوشد و سیب‌زمینی و عدس نرم شوند .

برگ بوها، باقی‌مانده سیر و نصف لیموترش‌ها را در قابلمه بریزید و ده‌ دقیقه دیگر بپزید. حال برگ بوها را بردارید و آب بقیه لیموترش‌ها را درون سوپ بریزید. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره روانی درآورید و زیره، نمک، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بیفزایید و هم بزنید .

سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برش‌های لیموترش و برگ جعفری تزئین کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن