آشپزیپیتزاکوفته ، کوکو و دلمه
مافین کالباس
مواد لازم
کالباس ۷۰ گرم
کره ۴۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
پنیرپیتزا ۹۰ گرم
تخممرغ یک عدد
شیر نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
آرد، بیکینگپودر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و کره نرمشده را به آن اضافه میکنیم. در ظرفی دیگر شیر و تخممرغ را هم زده و به مواد بالا میافزاییم. سپس کالباس خردشده و پنیر را اضافه کرده و در قالبهای کوچک (مافین) میریزیم و در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود .
.