آشپزیغذای کودک

پنکیک کودک

مواد لازم

آرد سفید ۱۲۰ گرم

شیر ۴/۱ لیتر

تخم‌مرغ یک عدد

مربا در صورت تمایل به میزان لازم

نمک به مقدار خیلی کم

 

آرد و نمک را درون کاسه‌ای الک کرده، وسط آن را گود کنید. تخم‌مرغ را در وسط آن بشکنید و بعد نصف شیر را اضافه کنید، سپس خمیر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم بزنید تا صاف و یک‌دست شود و به مدت یک ساعت بگذارید بماند. تابه‌ای را با کمی روغن روی حرارت بگذارید، وقتی داغ شد به اندازه یک ملاقه از خمیر درون تابه بریزید و طرف دیگر را هم سرخ کنید و ملاقه بعدی را بریزید. حدود شش دقیقه بعد پنکیک به دست می‌آید که بهتر است لابه‌لای این پنکیک‌ها را مربا بمالید .

نکته: در صورت تمایل می‌توانید به جای مربا از پودرقند استفاده کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن