آشپزیغذاهای گوشتی

کرپ گوشت

مواد لازم

تخم مرغ چهار عدد

مایه ماکارونی آماده نصف پیمانه

پیاز سرخ شده نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد سه قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری

زرشک و شیر از هر کدام یک قاشق سوپخوری

شیر یک قاشق سوپخوری

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را هم زده، بعد نمک،‌ فلفل و شیر را اضافه کرده و هم می‌زنیم. آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود در صورتی که مایه یکدست نشد از صافی رد می‌کنیم. وقتی که مایه کرپ حاضر شد در تابه روغن ریخته و مایه را در آن صاف می‌کنیم. وقتی که خود را گرفت از روی حرارت برمی‌داریم تا سرد شود، سپس مایه ماکارونی را با پیاز داغ، جعفری و زرشک روی آن ریخته و لوله می‌کنیم. پنج تا شش دقیقه دیگر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کرپ خود را بگیرد. بعد در ظرف موردنظر کشیده و سرو می‌کنیم. (اگر دور کرپ چسبیده بود با قاشق به آرامی از ظرف جدا می‌کنیم

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن