آشپزیمرغ و پرندگان

کیک مرغ

مواد لازم

سینه‌مرغ یک عدد

پیاز یک عدد

تخم‌مرغ شش عدد

گردو پیمانه

زرشک پیمانه

ماست چکیده دو قاشق سوپخوری

زعفران یک قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری

روغن، هویج، کرفس، نمک و فلفل از هرکدام به میزان لازم

 

طرز تهیه

سینه‌مرغ را با هویج و کرفس به همراه نمک و فلفل می‌گذاریم بپزد، بعد از پختن، آن را خرد کرده و به همراه تخم‌مرغ، پیاز، زرشک، زعفران، گردو، ماست چکیده و بیکینگ‌پودر مخلوط می‌کنیم و با هم‌زن دستی به مدت پنج دقیقه کاملا مخلوط می‌کنیم، سپس روغن را داغ می‌کنیم و بلافاصله در ماهی‌تابه می‌ریزیم تا پف کند برای برگرداندن غذا یک ماهی‌تابه بزرگ‌تر از اولی برداشته و آن را برمی‌گردانیم و با جعفری تزئین می‌کنیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن