شیرینیکیک و کلوچه
شیرینی ناپلئونی میوه ای
مواد لازم برای ۴ نفر
توت فرنگی فریز شده 150 گرم
لیمو 3 عدد بزرگ
شکر 3/1 لیوان
موز 1 عدد
انبه 4 عدد
خمیر شیرینی ناپلونی 4 عدد
خاک قند برای تزئین
طرز تهیه:
توت فرنگی ها را در یک دیگ گذاشته و آب ۱ لیمو را به آن اضافه کنید و ۳/۱ لیوان شکر را روی آن بپاشید و سر آن را پوشانده و بجوانید و بعد آن را کنار بگذارید.
آب ۲ لیموی باقیمانده را در یک کاسه ریخته، میوه ها را پوست کنده و قاچ قاچ کنید و در کاسه بریزید و شکرهای باقیمانده را در ظرف بپاشید و بهم بزنید.
توت فرنگی ها را در آب خودش بهم بزنید و از یک صافی رد کنید و توت فرنگی های را در چهار طرف ظرف تزئین کنید و نان ناپلئونی ها را روی هر کدام بگذارید.
میوه ها را خشک کرده و روی هر کدام از ناپلئونی ها بچینید و روی هر کدام خاک قند بپاشید و میل بفرمایید.
(نان ناپلونی ها را از مغازه های شیرینی فروشی می توان تهیه نمود)
.