شیرینیکیک و کلوچه

پای میوه ای

مواد لازم برای خامه:                                  برای ۸ نفر

 

 

کیوی                                                  3 عدد قاچ شده

نارنگی                                                2 عدد

رزبری یا توت فرنگی                              6 عدد

بلوبری یا توت سیاه                                 20 عدد به دلخواه

 

طرز تهیه خامه:

در یک دیگ شیر، شکر و وانیل را حرارت دهید.

آرد ذرت را در مقداری آب حل کرده و به دیگ اضافه و بهم زدن ادامه دهید. وقتی مواد سفت شد بگذارید تا سرد شود.

 

طرز تهیه پای:

خمیر پای را در یک ظرف مخصوص درست کردن پای یا ظرف دایره ای فلزی یا آلومینومی که قطر آن ۳۰ سانتیمتر باشد خمیر را بچینید، سعی کنید وسط خمیر در همه جا یکسان باشد ولی لبه های خمیر کلفتر باشد.

خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و فر گاز را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر گذاشته وقتی که سرد شد خامه ایی را که تهیه کردید روی پای ریخته و با میوه ها تزئین کنید.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *