مواد لازم
سیبزمینی پخته با نمک نیم کیلوگرم
سیاه دانه یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
زردچوبه و گشنیز خرد شده از هر کدام یک قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
طرزتهیه
کره را آب کرده، سیبزمینی پخته را یا رنده کرده یا به شکل دلخواه برش میزنیم و در کره سه تا چهار دقیقه تفت میدهیم. بعد زردچوبه، سیاهدانه و فلفل قرمز را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر همه مواد را با هم تفت میدهیم. نهایتاً در ظرف موردنظر کشیده و گشنیز را روی آن میپاشیم .
.