آشپزیغذاهای گوشتی

استیک با نعناع و لیمو

مواد لازم

برای چهار نفر

استیک گوسفندی (هرکدام به وزن ۲۵۰ گرم) چهار تکه

رنده پوست لیموترش نصف عدد

سیر ساطوری شده یک حبه

پیازچه خرد شده یک عدد

نعنا تازه، خرد شده یک قاشق غذاخوری

آب، نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه

تمام مواد بجز گوشت را با هم مخلوط کرده و استیک‌ها را در آن بغلتانید تا همه قسمت‌های آنها به مواد طعم‌دهنده آغشته شود. در ظرف را ببندید و آن را چند ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید .

گوشت را از درون مواد خارج کنید. این استیک را می‌توان روی کباب‌پز با حرارت بالا کباب کرد یا آن را در تابه روی حرارت متوسط سرخ کرد. در هر حال به هنگام پخت، هرازگاهی از مواد طعم‌دهنده روی سطوح گوشت بمالید. استیک آماده شده را با برگ‌تازه نعنا تزئین کنید .

انواع غذاهای گوشتی

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن