آشپزیخورشت هامرغ و پرندگان

خورش مرغ با سیر و انار

 

مواد لازم

 

ران و سینه مرغ پنج تکه

انار ترش‌ دانه‌‌کرده یک پیمانه

سیر خلال‌شده نصف پیمانه

پیاز داغ ۱/۴ پیمانه

کره ۵۰ گرم

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

آب نارنج چهار قاشق غذاخوری

زردچوبه و نمک از هر کدام یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه، دارچین و هل ساییده‌شده از هرکدام نصف قاشق چایخوری

زیره و زعفران از هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری

 

 

طرزتهیه

 

مرغ‌ها را با ادویه، روغن زیتون و مقداری سیر خلال‌شده مخلوط کرده و حدود یک‌ساعت می‌گذاریم بماند. (اصطلاحا مرغ را بیات می کنیم .)

بعد از آنکه مرغ‌ها را در کره تفت دادیم با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم می‌پزیم. مرغ پخته‌شده را خلال کرده و پیاز داغ و انار ترش را به آن اضافه کرده و با کمی آب می‌گذاریم تا خوب پخته شود .

در صورت نیاز می‌توان آب را کمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن می‌افزاییم .

نکته: بیات کردن گوشت یا مرغ با روغن زیتون باعث نرم و لذیذ شدن آن می‌شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن