آشپزیخوراکغذاهای فرنگی
بیف مدیترانه ای

مواد لازم
فیله گوساله – ۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز، زرد و سبز از هر کدام – دو عدد
روغن مایع – سه قاشق سوپخوری
سویا سس شیرین – سه قاشق سوپخوری
سویا سس نمکدار – یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه – یک قاشق چایخوری
پیاز خلالی شده – یک عدد
طرز تهیه
گوشتها را به صورت خلالی و نازک خرد کرده ،همراه با پیاز در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید طوری که زیاد خشک نشود. فلفلدلمهایها را نیز خلالی خرد کرده و داخل گوشت و پیاز میریزیم و تمامی مواد را با هم تفت میدهیم تا آنجایی که رنگ فلفل دلمهایها تغییر نکند. وقتی مواد کمی نرم شدند هر دو مدل سویا را داخل غذا ریخته و هم میزنیم. در نهایت داخل دیس ریخته و دور آن را با گوجه فرنگی و لیموترش تزئین میکنیم .
.