آشپزیپلو و چلو ها
ته دیگ ته چین

مواد لازم
برنج- یک پیمانه
تخممرغ یک عدد
ماست یک قاشق غذاخوری
زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برنج را پس از آبکش کردن میگذاریم تا کمی حرارت خود را از دست بدهد، سپس تخممرغ را همراه با ماست، نمک، فلفل، زعفران و یک قاشق روغن مایع خوب مخلوط می کنیم. اگر ظرف نچسب بود یک قاشق روغن در آن ریخته، سپس برنج را به آن اضافه و با قاشق سطح آن را یکنواخت میکنیم. در قابلمههای آلومینیومی هم میتوانیم تهدیگ را دربیاوریم به شرطی که ظرف را خوب داغ و سپس روغن را به آن اضافه، تا داغ شود بعد مخلوط تخممرغ و ماست را در آن میریزیم. زمانی که تهدیگ را در قابلمه ریختیم پلوی ساده یا پلوی مخلوط را به آن میافزاییم و دم میکنیم .
.