مواد لازم
بادنجان قلمی – پنج عدد
عدس – دو پیمانه
پیازدرشت – یک عدد
سیر درشت – ده حبه
گوشت – ۲۵۰ گرم
گردو آسیاب شده – ۲۰۰ گرم
نعنا خشک – یک قاشق غذاخوری
کشک – ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن – به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادنجانها را سرخ کرده و کنار بگذارید، با کاغذ روغنی روغن اضافه آن را بگیرید. پیاز و سیر را رنده کرده و با روغن سرخ کنید. گوشت را بگذارید بپزد و بعد از گرفتن کف آن عدس، بادنجان سرخشده، پیاز، سیر و گردو را اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم ، هر چند دقیقه یکبار آن را هم میزنیم تا گوشت و عدس کاملا بپزد، وقتی کاملا مواد پخت با گوشتکوب آن را کاملا کوبیده و مخلوط کنید و دوباره روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. بعد از نیم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حلیم باشید) خوراک را در ظرف ریخته و با نعناداغ و کشک تزئین کرده و میل کنید .
.