آشپزیخوراکمرغ و پرندگان
خوراک بال مرغ

مواد لازم
کتف مرغ (بال) نیم کیلوگرم
آبلیمو چهار قاشق غذاخوری چهار قاشق غذاخوری
روغنزیتون سه قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یک قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
بال مرغ را شسته، آنها را در کاسهای ریخته، داخل کاسه، روغنزیتون، نمک، فلفل و آبلیمو میریزیم و نیمساعت در یخچال میگذاریم. سیر را کمی تفت داده، گشنیز را هم اضافه کرده سپس کتفها را روی آنها ریخته در ظرف را گذاشته تا با حرارت ملایم بپزد و دوباره روغن بیاندازد .
.