آشپزیخوراکماهی و غذاهای دریایی
خوراک ماهی شکم پر

مواد لازم
ماهی یک عدد
فلفل دلمهای رنگی چهار عدد
جعفری ۱۰۰ گرم
پیازچه ۱۰۰ گرم
رب انار ترش و شیرین یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیازچه و جعفری را با کمی روغن زیتون تفت میدهیم سپس به آن نمک و فلفل اضافه کرده و رب انار را به آن میافزاییم و داخل شکم ماهی که از قبل سرخ نمودهایم پر میکنیم.فلفلهای رنگی را خلالی کرده و در روغن تفت میدهیم. مقداری از مواد داخل شکم ماهی (پیازچه و جعفری) را به آن اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم و بعد از آماده شدن در کنار ماهی سرو میکنیم .
.