آشپزیخوراکمرغ و پرندگان
خوراک مرغ فوزنتینی
مواد لازم
سینه مرغ دو عدد
آرد گندم ۸۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
اسفناج ۲۰۰ گرم
سس کچاپ و روغن مایع از هر کدام ۱۰۰ گرم
سیر تازه دو حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را شسته با بیفتککوب مقداری میکوبیم. در ظرفی آرد گندم، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و مرغ کوبیده شده را در داخل آن غلتانده و دو طرف آن را در روغن سرخ میکنیم .
اسفناج را شسته و بخارپز میکنیم. مقداری سس روی مرغ سرخ شده ریخته، بعد اسفناج و سیر رندهشده را روی مرغ گذاشته، پنیر رنده شده را روی آن میریزیم آنگاه داخل فری که با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردهایم قرار میدهیم. وقتی پنیر پیتزا آب شد مرغ را از فر خارج کرده و دوباره روی آن سس کچاپ میریزیم .
.