
مواد لازم
کدو ۵۰۰ گرم
سوسیس ۴۰۰ گرم
گوجهفرنگی ۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای یک عدد
آب یک پیمانه
سس خردل دو قاشق سوپخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
کدو را شسته و به صورت حلقهای خرد میکنیم، سوسیس را هم به همین شکل خرد کرده و مواد خردشده را داخل یک آبکش فلزی گذاشته و روی قابلمهای که قبلا در آن آب ریختهایم قرار میدهیم تا بخارپز شود پس از بخارپز شدن به آن نمک و روغن زیتون را اضافه کرده و گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را با آن مخلوط میکنیم. این غذا را میتوان با سس خردل و کچاپ میل کرد .
.