آشپزیتخم مرغ و املتخورشت ها
خورش قارچ و تخم مرغ

مواد لازم
برای چهار نفر
فلفل دلمهای و پیاز خلالشده از هر کدام یک عدد
قارچ حلقهشده ۲۰ عدد
آبلیمو ۱/۴ پیمانه
تخممرغ یک عدد
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یک عدد
آب یک و نیم پیمانه
روغن به میزان لازم
طرزتهیه
قارچ ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد .
در تابهای دیگر فلفل دلمهای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته ۳۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخممرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخممرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را میتوان با برنج و نان سرو کرد .
.