آشپزیغذاهای گوشتی

رولت گوشت و سبزیجات

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم

پیاز یک عدد

قارچ ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای یک پیمانه

پنیر پارمسان سه قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آبلیمو یک قاشق چایخوری

تخم‌مرغ سه عدد

جعفری یک قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم، به قارچ ورقه‌ای شده آبلیمو می‌زنیم تا سیاه نشود و به همراه فلفل دلمه‌ای نگینی به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه و رب را افزوده و مخلوط می‌کنیم. سپس از روی حرارت برداشته و پنیر پارمسان را اضافه می‌کنیم و در آخر جعفری ساطوری شده را می‌ریزیم. تخم‌مرغ را با چنگال زده و درون تابه را کمی روغن ریخته و تخم‌مرغ را در تابه می‌ریزیم وقتی خودش را گرفت مواد را وسط تخم‌مرغ ریخته و دو طرف آن را روی مواد بر می‌گردانیم. سپس در ظرف کشیده و با سبزی‌های مختلف آن را تزئین می‌کنیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *