آشپزیمرغ و پرندگان
فیله مرغ برشته

فیله مرغ ۳۰۰ گرم
تخممرغ یک عدد
آرد سفید چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری سه قاشق غذاخوری
کورنفلکس یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازههای دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل میزنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورنفلکس خردشده قرار میدهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ مینماییم. (با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغزپخت شود
.