آشپزیتخم مرغ و املت

املت عدس

مواد لازم

عدس – نصف پیمانه

کلم بروکلی خردشده – ۲۲۵ گرم

پیاز قرمز حلقه شده – دو عدد

روغن مایع – دو قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ – هشت عدد

آب یا شیر – سه قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی کوچک حلقه شده – ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

 

طرز تهیه

عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود ۲۵ دقیقه بپزید. سپس کلم‌های خردشده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را کف یک تابه مناسب فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا در مدت ۲۵ دقیقه بپزد .

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم را آبکشی کنید ودر تابه پیاز بریزید .

مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یک کفگیر مواد املت را به مرکز تابه هدایت کنید تا تخم‌مرغ‌هایی که هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن