آشپزیماکارونی و لازانیا
لازانیا لوله ایی
مواد لازم
نخود سبز تازه 1لبوان
ژامبون یا کالباس 150 گرم
خمیر لازانیا 8 ورق
پنیر تازه بی نمک 250 گرم
خامه 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
کره 50 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
زنجبیل آسیاب شده 1 قاشق مربا خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل مه میزان لازم
سس سفید 1 لیوان
طرز تهیه
ظرف مناسبی را بار جوشایدن ورقه های لازانیا انتخاب کرده ، نصف قاشق نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا به جوش بیاید
ورقه های لازانیا را درون آب جوش ریخته تا نرم شودبعد با کفگیر آنها را دانه دانه از آب جوش خاج کرده میگذاریم آماده بماند
نخود سبز را اماده کرده و میگذاریم بجوشد – از کنسرو نخود سبز نیز میشود استفاده کرد – کالباس یا ژامبون ها را کوچک خورد کرده وبعد ا آن با کره تخم مرغ ها را به صورت خاگینه در می آوریم و با ژامبون ها یکم تفت میدهیم
گوجه ها را پوست کنده خرد میکنیم بعد پنیر را با چنگال خرد میکنیم و با جعفری خرد شده و زنجبیل و نیمی از گوجه فرنگی های خرد شده داخل ظرف ژامبون میریزیم
لای هر ورق از لازانیا مقداری از این مواد را میریزیم و به صورت لوله ایی لول میکنیم بعد آنها را در سینی فر گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه در درجه حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت داخل فر قرار میدهیم و بعد از خروج از فر با سس سفید آنها را تزیین میکنیم
.