آشپزیپیتزاکوفته ، کوکو و دلمه

مافین کالباس

مواد لازم

 

کالباس ۷۰ گرم

کره ۴۰ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری

پنیرپیتزا ۹۰ گرم

تخم‌مرغ یک عدد

شیر نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و کره نرم‌شده را به آن اضافه می‌‌کنیم. در ظرفی دیگر شیر و تخم‌مرغ را هم زده و به مواد بالا می‌‌افزاییم. سپس کالباس خردشده و پنیر را اضافه کرده و در قالب‌های کوچک (مافین) می‌‌ریزیم و در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌‌دهیم تا طلایی شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن