مواد لازم
خمیر نان باگت فرانسوی ۲۰۰ گرم
سوسیس خرد شده سه عدد
فلفلدلمهای خرد شده یک عدد
پنیر پیتزا ۵۰ گرم
قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
روغن، نمک، آویشن، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه
همه مواد را به همراه ادویهها به غیر از پنیرپیتزا در تابه سرخ میکنیم. بعد از این که شعله را خاموش کردیم، پنیرپیتزا را به موادمان اضافه میکنیم .
نخست خمیر را با وردنه به قطر سه میلیمتر باز میکنیم و با دهانه لیوان قالب میزنیم، بعد از مواد میانی به اندازه یک قاشق غذاخوری داخل خمیر میریزیم و دو طرف خمیر را به هم میچسبانیم و با چنگال یا دست، به آن حالت میدهیم. آنگاه در روغن سرخ میکنیم .
.