آشپزیمرغ و پرندگان

مرغ شکم پر با دانه های انار

مواد لازم

– پیاز خرد شده ۲۰۰ گرم

– انار ترش دانه شده ۲۵۰ گرم

– بادمجان پوست گرفته و سرخ شده ۳۰۰ گرم

مرغابی وحشی (مرغ)۱ عدد

– گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم

– رب انار ترش ۱ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا ۲ الی ۴ ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *