آشپزیغذای سنتی ایران

نرگسی اسفناج

مواد لازم

اسفناج یک‌ و نیم کیلوگرم

پیاز داغ نصف پیمانه

سیر سبز چهار ساقه

تخم‌مرغ یک عدد

سیر چهار حبه

کره ۵۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم

قارچ ۲۵۰ گرم

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه و آب نارنج به میزان لازم

گشنیز ساطورشده ۱/۴ پیمانه

آب یک پیمانه

 

طرز تهیه

اسفناج را خرد کرده با یک پیمانه آب می‌‌پزیم. سیرها را خردکرده و به همراه گشنیز می‌‌گذاریم تا پخته شود. گوشت چرخ‌کرده را با مقداری پیاز داغ تفت می‌‌دهیم. نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌‌کنیم و بعد قارچ را با کره تفت می‌‌دهیم. قبل از تفت دادن یک قاشق مرباخوری آب‌لیمو به قارچ‌ اضافه می‌‌کنیم تا تیره نشود .

سپس اسفناج آب‌پز شده را نیز با باقی‌مانده پیازداغ تفت می‌‌دهیم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداری آب نارنج روی آن می‌‌ریزیم. با توجه به ذائقه می‌‌توان تخم‌مرغ را نیز در این مرحله اضافه کرد .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن