آشپزیپلو و چلو ها

پلو افغانی

مواد لازم

گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلوگرم

برنج یک کیلوگرم

کشمش در صورت تمایل یک پیمانه

پیاز سرخ‌شده دو عدد

هویج خلال‌ و پخته شده یک پیمانه

خلال پرتقال پخته شده نصف پیمانه

خلال بادام و پسته نصف پیمانه

دارچین یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

برنج را خیس کرده و آبکش می‌‌کنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط می‌‌کنیم. گوشت را با نمک و زردچوبه می‌‌پزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه می‌‌کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته لابه‌لای آن از مواد گوشت قرار می‌‌دهیم و روی آن روغن ریخته و دم می‌‌کنیم .

نکته : این برنج کمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید می‌‌توانید یک پیمانه کشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *