آشپزیپیتزاتخم مرغ و املت
پیتزای املت

مواد لازم
نان پیتزا یک عدد
کدو خردشده و ژامبون گوشت از هر کدام ۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی خردشده ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
تخممرغ شش عدد
کره ۵۰ گرم
قارچ خردشده و پنیر پیتزا از هر کدام ۱۰۰ گرم
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
طرزتهیه
نان پیتزا را داخل قالب پیتزا یا ظرف پیرکس قرار دهید. قارچ، کدو و فلفل دلمهای خردشده را داخل کره کمی تفت دهید. روی نان را کمی سس قرمز بمالید و مواد سرخشده را روی آن ریخته بعد تخممرغ را هم زده و روی آن بریزید. ژامبون خردشده را روی تخممرغ ریخته و فلفل و پنیر را اضافه کنید. سپس ظرف را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شود. البته میتوانید پیتزا را روی اجاق گاز با شعله کم بگذارید تا آماده شود .
.